Nëse dëshironi të fshini të dhënat e ruajtura në aplikacionin Albagoo, mund të kërkoni fshirjen e llogarisë nga faqja e Detajeve të Profilit brenda aplikacionit.
Ju lutemi vini re se të gjitha informacionet tuaja do të fshihen përgjithmonë nga sistemi pas procesit të fshirjes së llogarisë.
Nëse dëshironi ta përdorni përsëri aplikacionin, do t'ju duhet të krijoni një llogari të re përdoruesi.